ERVE SLEIDERINK

Aanmelden

Op deze website heeft u veel informatie over de geboden dagbesteding bij ons op de zorgboerderij kunnen lezen. Maar het kan heel goed zijn dat u toch met vragen blijft zitten. Laat deze vragen niet onbeantwoord, en neem daarom ook gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder, zodat u de juiste zorg gaat vinden, die bij u past. Juist vinden we het heel belangrijk dat het een goed gevoel geeft, en u kunt daarom ook vrijblijvend een afspraak maken om te komen kijken.

Gaat u besluiten om deel te nemen aan de dagbesteding bij ons op de zorgboerderij, dan gaan we samen kijken welke zorg nodig is. Als er directe mogelijkheden zijn, en er is een WMO/WLZ indicatie, dan kunt u gelijk starten. Maar het kan ook zijn dat er niet gelijk plek is, dan zullen we u op een wachtlijst plaatsen. Of dat er nog een indicatie aangevraagd moet worden. U kunt dan contact met ons opnemen en wij helpen u dan graag verder.

Om in aanmerking te komen voor dagbesteding bij erve Sleiderink, moet er een indicatie vanuit de WMO (gemeente) of WLZ (zorgkantoor) zijn. Erve Sleiderink is lid van de coöperatie Boer&Zorg. Via deze instantie zal de indicatie gaan lopen. Voor meer info www.cooperatieboerenzorg.nl.

Contact

Harbertweg 1, 7588 RD Beuningen Ov
+31 (0)541 351 659
+31 (0)6 20 13 54 47 / +31 (0)6 12 66 55 71
info@ervesleiderink.nl