ERVE SLEIDERINK

Wie we
zijn

Zorgboerderij erve Sleiderink bestaat uit een vast team. Naast hen bieden vaste  vrijwilligsters een helpende hand. Francien en Harrie zijn in 2005 gestart met de Zorgboerderij. Hun agrarische bedrijf met 110 melkkoeien en 70 stuks jongvee is een actief melkveebedrijf en de combinatie met de zorgboerderij hebben ze bewust gemaakt. Beide takken hebben hun passie en volledige inzet.

Harrie en Francien houden van zorg verlenen  en van de boerderij en ze weten dit goed samen te brengen op hun erf. Sanne, de dochter, werkt sinds 2010 volledig mee in het familiebedrijf. Ze woont ook op de boerderij, samen met haar man Bert en kinderen. Samen zijn ze echt een team dat voldoening haalt uit het verzorgen van een fijne, levendige dag voor andere mensen. Dat bent u immers waard!

Francien en Sanne

Francien en Sanne zijn beide vrouwen die zich professioneel, intuïtief en vanuit grote betrokkenheid inzetten voor hun deelnemers. Zij zijn dan ook de vertrouwde gezichten van de Zorgboerderij. Hun meer dan gemiddelde gevoeligheid maakt dat ze goed kunnen anticiperen op dat wat de deelnemer meebrengt en wat ze nodig hebben. Juist bij deze doelgroep zijn soms andere signalen dan woorden belangrijker van betekenis. Ook onderling kunnen moeder en dochter, zorgboerinnen, op deze manier efficiënt en goed met elkaar afstemmen t.b.v. de zorg voor de deelnemers. Francien is verpleegkundige (BIG-geregistreerd) en Sanne activiteitenbegeleidster en beide in bezit van o.a. een geldig BHV diploma.

Harrie

Harrie, de zorgboer zorgt ervoor dat de deelnemers opgenomen worden in het actieve, dagelijkse agrarische leven. Het boerenleven geeft letterlijk leven in de leefwereld van de deelnemers en zorgt ervoor dat ze werkritmes en routines dagelijks zien en ervaren. Hierdoor staan ze in het leven i.p.v. erbuiten. Harrie is boer in hart en nieren, en de boerderij is zijn trots. Hij deelt dan ook graag zijn verhalen, werk en erf met de deelnemers.

De medewerkers

Inge

Inge is zorgzaam en integer en weet goed te anticiperen in haar werk. Ze heeft onlangs de opleiding natuur-voedingsdeskundige afgerond. Deze combinatie met de zorgboerderij geeft een extra stukje kwaliteit o.a. qua bereiding van de warme maaltijd elke middag.

Agnes

Agnes is een gekwalificeerde en geroutineerde groepsbegeleider. Ze is inlevend, accuraat en heel mensgericht. Ze kan mensen goed aanvoelen en weet wat ze nodig hebben. Ze is een nuchtere, goede vakvrouw die hart heeft voor de mensen op onze zorgboerderij.

Ronie

Ronie is een begeleidster die humor en veel ervaring heeft en dat graag inzet in haar werk als groepsbegeleidster. Ze was eerder al werkzaam in de thuiszorg en haar levendige en sociale karakter past heel goed binnen de sfeer en visie van onze zorgboerderij.

Jose

Jose heeft als mens en begeleidster een goed en praktisch overzicht en kan vanuit dit perspectief regelmatig goede overwegingen en praktische verbeterpunten aandragen. Ze zorgt voor reflectie en is daarnaast ook heel verantwoordelijk ,zorgzaam en professioneel in haar werk.

Contact

Harbertweg 1, 7588 RD Beuningen Ov
+31 (0)541 351 659
+31 (0)6 20 13 54 47 / +31 (0)6 12 66 55 71
info@ervesleiderink.nl